Showing 1-4 of 4 items.

Për hirë të garantimit që e gëzojnë kurejshitët!

Garantimin e udhëtimit të tyre të lirë dimërit dhe verës!

Pra, le ta adhurojnë Zotin e kësaj shtëpie,

I cili i ushqeu pas urisë dhe i siguroi prej çdo frike!