Showing 1-6 of 6 items.

Thuaj: “O ju jobesimtarë!

Unë nuk adhuroj atë që ju e adhuroni!

As ju nuk jeni adhurues të Atij që unë e adhuroj!

Dhe unë kurr nuk do të jem adhurues i asaj që ju adhuroni!

Por edhe ju nuk do të jeni adhurues të Atij që unë adhuroj!

Ju keni fenë tuaj (që i përmbaheni), e unë kam fenë time (që i përmbahem)!