Showing 1-5 of 5 items.

A nuk e ke parë se ç’bëri Zoti yt me poseduesi e elefantit?

A nuk ua bëri përpjekjen e tyre të dështuar?

Dhe Ai kundër tyre lëshoi shpendë që vinin tufë-tufë!

Dhe i gjuanin ata me gurë nga balta e gurëzuar!

Dhe ata i bëri si gjeth i grimcuar (i përtypur)!